Gratis infodag: paarden- & hondenshiatsu

Gratis infodag: paarden- & hondenshiatsu 2018-06-17T20:35:08+00:00

Beschrijving

Initiatie workshop paardenshiatsu

Tijdens deze boeiende infodag maak je kennis met paarden- en hondenshiatsu. Je komt te weten wat shiatsu precies is en wat het voor de gezondheid van jouw favoriete viervoeter kan betekenen.
Je kan na inschrijving doorgeven met welke klachten of kwalen jouw dier eventueel zit en dan wordt het programma van de dag daarop afgesteld. Zo gaat iedereen naar huis met een hoop praktische tips die onmiddellijk kunnen toegepast worden om de gezondheid van jouw paard of hond te bevorderen.

Tijdens deze dag zal je ook zelf ‘aan den lijve’ de bijzondere kracht van shiatsu ondervinden EN zal je al meteen hands-on kunnen ervaren hoe paarden en honden intens genieten en ontspannen van een shiatsu-behandeling.
Je kan tijdens deze dag ook terecht met al jouw vragen over de gezondheid van jouw dier.
Je zal ontdekken dat je heel veel kosten kan besparen door niet voor elke kwaal naar de dierenarts  te stappen. Door op een andere manier naar jouw dier te kijken en de meest voorkomende klachten te voorkomen i.p.v. genezen.

Programma

  • 10.00uur: Ontvangst en start sessie

  • 15:30 uur: Einde

Inschrijven

Prijs

Deze dag wordt u gratis aangeboden door Equina

Beschikbare edities

  • Vrijdag 6 juli van 10:00 tot 16:00h – Locatie: Scheidreef 12, 2950 Kapellen

  • Zondag 8 juli van 10:00 tot 16:00h – Locatie: Scheidreef 12, 2950 Kapellen

Past geen enkele van deze datums in jouw agenda? Klik dan hieronder en dan houden we je op de hoogte van nieuwe edities.

Hou me op de hoogte