Shiatsu PRO

Shiatsu PRO 2018-06-15T19:07:52+00:00

Beschrijving

Shiatsu Pro is de volledige, officieel erkende opleiding tot professioneel shiatsu practitioner. Deze opleiding is gericht op mensen die van hun passie hun beroep willen maken. Na deze 1,5 jaar durende opleiding en het slagen voor het eindexamen voeg je je bij de kleine maar groeiende groep van professionals die dagelijks bijdragen tot het op een natuurlijke manier gezond en gelukkig houden van paarden en honden.

Ben jij gepassioneerd door paarden en/of honden? Ben je van mening dat er vandaag veel teveel onnodig sterke medicatie gebruikt wordt zoals antibiotica en geloof je in de natuurlijk helende kracht van het lichaam? Voel je bovendien ook aan dat alles met elkaar verbonden is, dat er een energie bestaat die in elk levend wezen schuilt? Merk je ook dat de moderne wetenschap niet voor alles de enige juiste verklaring biedt?

Wil je dagelijks met paarden en/of honden werken, met een holistische kijk de op de werkelijkheid vanuit een gebalanceerde energie? En wil je hier ook een degelijk inkomen uit halen?

Dan is deze opleiding misschien wel het begin van jouw pad richting een harmonieus, gezond en gelukkig leven.

Inhoud

De Shiatsu Pro opleiding wordt gegeven door Evy Macquoy en is de meest praktische en theoretisch best onderbouwde opleiding beschikbaar. De basisopleiding tot paarden of hondenshiatsu parktitioner omvat 3 niveaus van telkens 6 modules. Elke module bestaat uit 2 lesdagen.

Tijdens de opleiding maak je studieverslagen, en leg je per niveau ook een examen af. Op het einde van het derde niveau maak je ook een eindwerk en leg je een eindexamen af. Tijdens de opleiding krijg je ook coaching rond het opstarten van een eigen praktijk als Shiatsu Practitioner.

De volledige opleidingen (theorie- en praktijkmodules) kan afgerond worden op ongeveer 1,5 jaar.

Erkenning

Equina is als enige Shiatsu-opleidingsinstituut erkend door het Vlaamse Agentschap Innoveren en Ondernemen. Daardoor kan elke student die over een geldig btw-nummer beschikt 40% subsidie genieten voor deze opleiding. Daarnaast is Equina ook erkend door de Belgische Shiatsu Federatie. Shiatsu opleidingen mogen enkel gegeven worden door personen die over deze erkenning beschikken.

Om het Equina Shiatsu Practitioner Diploma te behalen dien je geslaagd te zijn voor de 3 niveaus van deze opleiding. Met dit diploma kan je starten als Paarden- of Honden Shiatsu Practitioner. Voor de erkenning door de Belgische Shiatsu Federatie moet je ook het eerste jaar van de Humane Shiatsu vervolledigd hebben. Deze opleiding kan je voor, tijdens of na de Equina opleiding volgen, en wordt door het overgrote merendeel van Equina studenten als een ‘absolute must’ omschreven.

Inschrijven

Prijs

De deelnameprijs voor deze opleiding bedraagt €7645 excl. 21% BTW (€9250 incl. 21% BTW en examengeld)

Bedrijven en zelfstandigen (in bijberoep) kunnen gebruik maken van 40% subsidie van de KMO-portefeuille. Dan betaalt u slechts €4586,77 excl. 21% BTW

Indien u geen gebruik maakt van deze subsidie is het mogelijk om de deelnameprijs in 3 schijven te betalen. (Vink het vakje ‘In 3 x betalen aan)

Door in te schrijven verbindt u zich tot het betalen van de deelnameprijs. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een factuur via e-mail die u eenvoudig online kan betalen, met Bancontact, kredietkaart of overschrijving. (Indien gebruik gemaakt word van de KMO-portefeuille is enkel betaling via overschrijving mogelijk)

Beschikbare edities

  • De volgende editie van de Shiatsu PRO opleiding voor paarden start op 17 en 18 september 2018 van 10-16 uur – Locatie: Scheidreef 12, 2950 Kapellen

    Volgende data van het 1ste niveau: 1 & 2 en 22 & 23 oktober, 12 & 13 en 26 & 27 november en 17 & 18 december

  • De volgende editie van de Shiatsu PRO opleiding voor honden start op 6 en 7 september 2018 van 9-15 uur – Locatie: Scheidreef 12, 2950 Kapellen

    De volgende lesdata van het eerste niveau zijn: 27 en 28 september, 18 en 19 oktober, 8 en 9 november, 29 en 30 november, 20 en 21 december