Shiatsu behandeling van paarden en honden

Wat is shiatsu voor paarden en honden?

Paarden en Honden Shiatsu (massage) is een Japanse therapie gebaseerd op acupressuur en acupunctuur. Deze drukpuntmassage helpt blokkades en klachten op te sporen en die rechtstreeks te behandelen. Al masserend met de vingers en handen wordt het gehele lichaam van het paard bewerkt om deze terug in balans te brengen. De techniek kan toegepast worden op sportpaarden, recreatiepaarden, pony's en honden. Shiatsu kan op meerdere manieren helpen om de GEZONDHEID van je PAARD of HOND te VERBETEREN. Zowel preventief als ter ondersteuning van een behandeling door de dierenarts.

Hoe verloopt een shiatsu behandeling voor jouw paard of hond?

De consultatie start met het invullen van de pre-consult vragenlijst. Door het stellen van een aantal specifieke vragen kan ik een eerste inschatting maken van het probleem. Eens bij u ter plaatse wordt er een grondig onderzoek uitgevoerd en wordt de chinese diagnose in begrijpbare taal toegelicht.

Indien gewenst wordt er een shiatsu behandeling opgestart, al dan niet gecombineerd met supplementen en/of voeding. De richtprijs voor deze consultatie bedraagt 80 euro (excl. BTW) en is exclusief de nodige supplementen.

Hoe boek je een shiatsu behandeling?

  1. Vul het aanvraagformulier hieronder in en druk op "bevestigen"
  2. Je ontvangt een bevestigingsmail
  3. Wij bellen je zo spoedig mogelijk om
    • een datum af te spreken
    • een concrete prijs voor je behandeling door te geven
  4. De behandeling gaat door op het eerder afgesproken moment

Boek uw behandeling

Klik hier om onze algemene voorwaarden te lezen.