Paarden- & hondenshiatsu training

Paarden- & hondenshiatsu training 2019-12-23T15:34:37+01:00

Beschrijving

Initiatie workshop paardenshiatsu

Tijdens deze boeiende kennismakingssessie kom je te weten wat paarden- en hondenshiatsu precies is en wat het voor de gezondheid van jouw favoriete viervoeter kan betekenen.
Je kan na inschrijving doorgeven met welke klachten of kwalen jouw dier eventueel zit en dan wordt het programma van de dag daarop afgesteld. Zo gaat iedereen naar huis met een hoop praktische tips die onmiddellijk kunnen toegepast worden om de gezondheid van jouw paard of hond te bevorderen.

Tijdens deze sessie zal je ook zelf ‘aan den lijve’ de bijzondere kracht van shiatsu ondervinden EN zal je al meteen hands-on kunnen ervaren hoe paarden en honden intens genieten en ontspannen van een shiatsu-behandeling.
Je kan tijdens deze dag ook terecht met al jouw vragen over de gezondheid van jouw dier.
Je zal ontdekken dat je heel veel kosten kan besparen door niet voor elke kwaal naar de dierenarts  te stappen. Door op een andere manier naar jouw dier te kijken en de meest voorkomende klachten te voorkomen i.p.v. genezen.

Deze sessie is voor mensen die reeds geïnteresseerd zijn in shiatsu behandeling voor hun dier of interesse hebben voor een van de opleidingen.

Programma

 • Aanvang van de sessie:  verwelkoming met koffie of thee. Je zegt de ‘code’ die je gekregen hebt indien je een lichamelijke klacht van jezelf hebt doorgegeven en krijgt daar voor al dadelijk een ‘oplossing’ voor.

  We vervolgen met de hondenshiatsu: Lucy en Ray staan steeds gewillig model voor het tonen van specifieke behandeltechnieken die je later zelf kan toepassen.

  Een woordje uitleg over voeding voor paard, hond en mens gaat het deel waarbij we naar de paarden gaan vooraf.

  Bij de paarden krijg je te zien hoe je met een speciaal ‘Chinees’ onderzoek van het paard kan zien wat het paard mankeert. Je kan zelf ook ervaren hoe acupunctuurpunten, spieren en energie aanvoelen bij het paard.

  Wanneer je geïnteresseerd bent in een van de opleidingen van Equina kan je hier ook cursus materiaal inkijken of je informeren welke cursus er bij jou en jouw dier past.

Inschrijven

VOORDEELPRIJS KENNISMAKINGSTRAINING 

12,50€ ipv 97€ !

Beschikbare edities

 • Vrijdag 10 januari van 19:00 tot 21:00h – Locatie: Pulderbos

 • Maandag 20 januari van 19:00 tot 21:00h – Locatie: Pulderbos

 • Dinsdag 11 februari van 19:00 tot 21:00h – Locatie: Pulderbos

 • Zaterdag 29 februari van 10:00 tot 12:00h – Locatie: Pulderbos

Past geen enkele van deze datums in jouw agenda? Klik dan hieronder en dan houden we je op de hoogte van nieuwe edities.

Hou me op de hoogte