Cranio en structurele shiatsu voor paarden

Cranio en structurele shiatsu voor paarden 2019-07-21T11:31:44+02:00

Beschrijving

Initiatie workshop paardenshiatsu

Heeft je paard problemen met buigingen? Heb je je osteopaat al eens horen spreken over het sacrum of het heiligbeen dat gedraaid zit, of het bekken dat scheef staat?

Zijn de zijgangen wat moeilijker dan normaal? Voel je zelf veel spanning op de kaak of de hals tijdens het rijden? Draagt je paard zijn staart scheef of schudt hij vaak met zijn hoofd?

Komen deze symptomen je bekend voor? Of heeft je paard misschien ook soms last van prut in de ogen, hoofdpijn of een vuile neus?

Na de 4 dagen cranio en structurele shiatsu ben je in staat om geheel risicovrij een heel zachte maar diepgaande behandeling aan je paard te geven om deze klachten op te lossen!

Wat je zal leren

  • Behandeltechnieken om de achterhand soepel te maken, paslengte van de voorbenen te verruimen

  • Manipulatietechnieken om de rug los te maken en ontstekingen weg te werken

  • Soepeler maken van de middenhand

  • Werken rond de eerste twee cervicale wervels om het hoofd en hals los te krijgen. Nadien ook op de botstukken werken om maagzweren en spanning op maag, middenrif, ademhaling en bloedsomloop te bevorderen.

  • Craniotechnieken om hoofdpijn weg te nemen

Initiatie workshop paardenshiatsu

Inschrijven

Prijs

De deelnameprijs voor deze opleiding bedraagt €766,92 excl BTW en €928,02 incl. 21% BTW voor 4 dagen opleiding. Uiteraard is het mogelijk om hiervoor de KMO-portefeuille aan te vragen indien je beschikt over een ondernemingsnummer!

Door in te schrijven verbindt u zich tot het betalen van de deelnameprijs. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een factuur via e-mail die u eenvoudig online kan betalen, met Bancontact, kredietkaart of overschrijving.
Bedrijven en zelfstandigen (in bijberoep) kunnen vanaf 100€ excl BTW via de KMO-portefeuille 40% subsidie voor deze opleiding aanvragen. Klik hier voor meer informatie

Deze opleiding kan je apart volgen, maar maakt tevens deel uit van de shiatsu ADVANCED opleiding. Bij deelname aan de volledige ADVANCED cursus is bovenstaande cursus goedkoper (€708,4 excl. BTW).

Beschikbare edities

  • GRIMBERGEN – 31 augustus, 1, 14 en 15 september 2019 van 10.00-16.00 uur – Locatie: Equina – Meiskensbeekstraat 2, 1851 Grimbergen

  • GRIMBERGEN – 1, 2, 29 februari en 1 maart 2020 van 10.00-16.00 uur – Locatie: Equina – Meiskensbeekstraat 2, 1851 Grimbergen

Past geen enkele van deze datums in jouw agenda? Klik dan hieronder en dan houden we je op de hoogte van nieuwe edities.

Hou me op de hoogte