Koliek bij paarden webinar

Koliek bij paarden webinar 2020-04-03T20:31:40+02:00

Je komt op stal, of op de weide, toe en daar ligt je paard. Hij voelt zich duidelijk niet goed, is misschien zelfs stevig aan het zweten en kreunt af en toe van pijn. Hopelijk heb jij het nog niet meegemaakt, we wensen het niemand toe! Ken je het gevoel wel? Dan weet je dat jouw paard al 1 of meerdere keren te maken had met koliek.

Maar wist je ook dat er verschillende soorten koliek bestaan? En dat je afhankelijk daarvan al snel weet waar je de oorzaak moet gaan zoeken? Wanneer je de oorzaak van de koliek herkent, en kunt wegnemen, verminder je het risico op een nieuwe koliekaanval.

Bekijk het webinar en kom te weten hoe je de verschillende soorten kunt herkennen én hoe je de pijn van je paard kan verlichten in afwachting van de dierenarts! Meer leren over koliek en andere acute problemen? Neem dan snel een kijkje op onze Online Academy of schrijf je in voor de live opleiding EHBO voor paarden.

Subscribe

* indicates required

Mag Equina jou op de hoogte houden via mail?

Je kan je steeds uitschrijving door op de link in de email te klikken. Voor onze privacy policy kan je op onze website terecht.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.