Advanced: Intensieve cursus

Advanced: Intensieve cursus 2020-10-28T09:17:31+01:00

Beschrijving

maak van je passie je bijberoep!

Op zoek naar een opleiding in de paarden? Wil je op termijn een bijberoep uitoefenen in de paarden? Van je passie je bijberoep maken dus? Dan is de intensieve cursus de perfecte start voor jou!
Dé (7-daagse opleiding) voor paardenmensen! Maak van je passie je bijberoep of leer gewoon meer over het lichaam en de kwalen van je eigen paard!
Woon je een beetje te ver van onze leslocaties om op regelmatige tijdstippen een weekend les te volgen maar wil je je echt wel verdiepen in de boeiende materie die shiatsu je biedt? Of wil je je al voorbereiden op de PRO om later van je passie je beroep te kunnen maken?

Dan is deze intensieve cursus iets voor jou! Lees snel verder om te ontdekken welke modules aan bod zullen komen.

Neem een vliegende start en werk de volledige opleiding af op iets meer dan een jaar! Na de intensieve cursus kan je meteen aan de slag met de andere onderwerpen.

OPGELET! Dit is een intensieve cursus, dus hou er zeker rekening mee dat we van onze deelnemers dan ook een stevige motivatie verwachten! 🙂

Een stapje dichter naar mijn toekomst!!
Axelle, student intensieve zomercursus
Hele fijne en professionele begeleiding. Je krijgt hele mooie en goede technieken aangeleerd. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en er kan verdieping in bepaalde materie worden gegeven als er vraag naar is!
Jasmijn, student intensieve zomercursus
De intensieve cursus was een super ervaring. Je wordt een hele week ondergedompeld in de sfeer en kennis van shiatsu. Met diverse tips en tricks kan je direct zelf aan de slag met je eigen paard (en jezelf). Alles wordt zeer goed uitgelegd met bijhorend beeldmateriaal zodat je na deze week veel kan oefenen!
Inneke, student intensieve zomercursus
Ik heb gezien dat shiatsu de paarden echt kan helpen. Dat de behandelingen (bvb cranio) ongelooflijk deugd doen bij de paarden. Ik maak er mijn bijberoep van…om te beginnen 😉
Tom, student intensieve zomercursus

Wat je zal leren

  • Om jullie al meteen goed aan de slag te laten gaan hebben we gekozen voor de meest praktijkgerichte onderwerpen. Na deze modules kan je al perfect aan de slag met het geven van behandelingen tegen betaling.

  • Cranio & structurele shiatsu

  • Anatomie & stresspunten

  • Bewegingsleer & spieropbouw

  • Yin Yang & 5 elementen

  • VAN JE PASSIE JE BIJBEROEP MAKEN!
Opleiding paarden bijberoep cranio maak van je passie je bijberoep

Inschrijven

Prijs

De deelnameprijs voor deze opleiding bedraagt  €1999 incl BTW of €1652,066 excl BTW.

Je bespaart dus 368 EUR!

Wil jij weten of je gebruik kan maken van de prijs excl BTW? Stuur ons dan snel een mailtje!

Door in te schrijven verbindt u zich tot het betalen van de deelnameprijs. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een factuur via e-mail die u eenvoudig online kan betalen, met Bancontact, kredietkaart of overschrijving.
Bedrijven en zelfstandigen (in bijberoep) kunnen via de KMO-portefeuille 30% subsidie voor deze opleiding aanvragen. Klik hier voor meer informatie

Deze opleiding kan je apart volgen, maar maakt tevens deel uit van de Touch For Horse ADVANCED of PRO opleiding.

Beschikbare edities

  • GRIMBERGEN – Zaterdag 31 oktober t.e.m. vrijdag 6 november van 10.00-16.00u

Past geen enkele van deze datums in jouw agenda? Klik dan hieronder en dan houden we je op de hoogte van nieuwe edities.

Klik op deze knop om op de hoogte gehouden te worden!

Vul hieronder je gegevens in om in te schrijven voor de opleiding!