ADVANCED PAARDEN: Tanden & bitfitter

ADVANCED PAARDEN: Tanden & bitfitter 2019-10-30T14:28:21+01:00

Beschrijving

Initiatie workshop paardenshiatsu

Heb jij het gevoel dat je paard last heeft van zijn tanden?

Slaagt je paard met zijn hoofd? Hangt hij op je hand of knarst hij met zijn tanden? Staat er op je protocol vaak dat je paard ongehoorzaam is omdat hij met zijn mond open loopt? Steigert je paard weleens of doet hij heel lastig tijdens het optomen? Heeft hij regelmatig koliek of valt hij veel af? Is hij moe, futloos of heeft hij een doffe vacht?
Heeft men bij je paard de diagnose ‘Cushing’ vastgesteld, maar stel je je daar toch vragen bij? Ja hoor, een probleem met de tanden kan hierbij zorgen voor een foute diagnose!
Tandproblemen worden vaak over het hoofd gezien bij het stellen van een diagnose op medisch vlak maar ook op gebied van gedrag!

Dierenarts en gespecialiseerd paardentandarts Ilse Van den Broeck engageert zich om jullie een volledige dag onder te dompelen in de wereld van paardentanden!

Op dag 2 komt een gespecialiseerd bitfitter uitleggen hoe veel problemen vermeden kunnen worden door een goed passend bit!

Wat je zal leren

  • De meest voorkomende klachten gelinkt aan tandproblemen

  • Hoe je paard op een veilige (!) manier zelf onderzoeken

  • Onderzoeksmethoden om kaken en tanden te onderzoeken

  • Welk bit past voor jouw paard en op welke plaats hoort het

  • Breng zeker je eigen paard én bit(ten) mee. De bitfitter verkoopt zelf geen bitten, maar ze kan je wel meegeven of jouw bit gepast is voor jouw paard, of je een ander bit moet gebruiken!

Initiatie workshop paardenshiatsu

Inschrijven

Prijs

De deelnameprijs voor deze opleiding bedraagt  €383,47 excl en €464 incl. 21% BTW

Door in te schrijven verbindt u zich tot het betalen van de deelnameprijs. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een factuur via e-mail die u eenvoudig online kan betalen, met Bancontact, kredietkaart of overschrijving.
Bedrijven en zelfstandigen (in bijberoep) kunnen via de KMO-portefeuille 40% subsidie voor deze opleiding aanvragen. Klik hier voor meer informatie

Deze opleiding kan je apart volgen, maar maakt tevens deel uit van de shiatsu ADVANCED opleiding. Bij deelname aan de volledige ADVANCED cursus is bovenstaande cursus goedkoper.

Beschikbare edities

  • GRIMBERGEN – 11 & 12 januari 2020 van 10.00-16.00 uur – Locatie: Equina – Meiskensbeekstraat 2, 1851 Grimbergen – VOLZET!

Past geen enkele van deze datums in jouw agenda? Klik dan hieronder en dan houden we je op de hoogte van nieuwe edities.

Hou me op de hoogte