Shiatsu Basics 2020-10-12T15:13:01+02:00

SHIATSU BASICS

Een heerlijke shiatsu behandeling zorgt niet alleen voor een hechtere band met jouw dier, maar ook voor een betere gezondheid en meer geluk! De eeuwenoude Shiatsu technieken die we in deze workshop leren toepassen hebben een zeer gunstig effect op het natuurlijke imuunsysteem van jouw viervoeter.

Deze basisbehandeling is puur genieten, voor paard of hond én eigenaar. Tijdens de workshop gaan we eerst een belangrijke vragenlijst overlopen over jouw paard of hond, en op basis hiervan krijg je specifiek tips en advies op maat van jouw dier. Daarna gaan we met de viervoeters aan de slag, en kan je zelf ervaren hoe hard ze hiervan genieten.

Je kan de technieken oefenen op de paarden van Equina. Voor de workshop van de honden kan je jouw eigen (sociale) hond meebrengen of je kan op Ray, Spoekie of Lucy (Bevel) of Lily (Rijkevorsel) oefenen!

Paard
Paard

SHIATSU BASICS PAARD

SHIATSU BASICS PAARD

Leer de beginselen van Shiatsu voor paarden en ontdek hoe je hiermee jouw paard gezond en gelukkig kan houden.

Meer informatie & inschrijven
van paard naar hond

SHIATSU BASICS VOOR HONDEN

SHIATSU BASICS VOOR HONDEN

In deze opleiding leer je hoe je door middel van een shiatsu-ontspanningsmassage voor honden stress, huidproblemen, spijsverteringsklachten, rug- en nekpijn, slechte adem, … kan laten verminderen of verdwijnen.

Shiatsu massage stimuleert door middel van het drukken op de meridianen (energiebanen) het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de hond én stimuleert een hechtere en intense band met je hond.

Meer info en inschrijven

Zeer interessant! Veel van opgestoken. Fijn dat er veel ruimte was voor persoonlijke vragen en specifieke klachten! Nog maar eens een bevestiging van het feit dat er vaak veel meer achter een bepaalde klacht zit.  Jammer dat de Westerse geneeskunde hier vaak tekort schiet!

Nathalie Kuijstermans

Zeer interessante avond, ik kijk uit naar de volgende! Jammer dat ik dit alles niet vroeger ontdekt hebt.

Carine Coolsaet

Goede, duidelijke uitleg uitgaand van concrete gevallen van de aanwezigen. Samenvattend: super, leerrijk, concreet, praktisch. Bedankt voor deze avond!

Nick

Super leerrijk, veel nuttige info gekregen. Een beter inzicht in de samenhang van het volledige lichaam en energie. Veel om mee aan de slag te gaan voor basisproblemen bij eigen honden! Ik ben steeds meer en meer gemotiveerd om er vol voor te gaan! Motivatie was er al van in het begin maar wordt groter met elke cursus/infoavond/…

Yolande Haeck