Praktijkdagen paard

Praktijkdagen paard 2020-03-03T16:54:34+01:00

Beschrijving

Tijdens de praktijkdagen komen we samen op een externe stal, waar we verschillende paarden zullen onderzoeken en behandelen. Hier geldt maar 1 principe: “Oefening baart kunst!”.

Hoe meer technieken je in je vingers krijgt, hoe beter. Door een keer op andere types van paarden te oefenen leer je ook nieuwe klachten (her)kennen en leer je deze op de juiste manier te beoordelen.

De praktijkdagen vinden plaats overdag of ’s avonds, kies gerust uit wat jou het beste past!

Voor wie?

  • De opleiding is gericht op huidige studenten én ex-studenten! Heb je even een opfrissing nodig, of zit je nog met bepaalde vragen waar je niet meteen een antwoord op vindt? Uiteraard geeft Evy jullie met veel plezier extra tips & tricks!

  • Wil jij de praktijkdag bij jou op stal laten doorgaan? Dat kan, mits bepaalde voorwaarden!

    We hebben minstens 6 paarden nodig, alsook een beschutte plaats (tegen regen en wind) om de behandelingen uit te voeren. Zie jij dat wel zitten? Contacteer ons via administratie@equina.be en wij laten je weten op welke data dit nog kan!

Inschrijven

Prijs

De deelnameprijs voor deze opleiding (indien niet in je studentenpakket) bedraagt €100 excl. 21% BTW – je kan dus gebruik maken van de KMO-portefeuille.

Door in te schrijven verbindt u zich tot het betalen van de deelnameprijs. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een factuur via e-mail die u eenvoudig online kan betalen, met Bancontact, kredietkaart of overschrijving.

Beschikbare edities

  • Vrijdag 6 maart – 18:30u – 22:30u – Locatie: Zemst

  • Donderdag 19 maart – 18:30u – 22:30u – Locatie: Londerzeel (nog 1 deelnemer nodig)

  • Donderdag 26 maart – 18:30u – 22:30u – Locatie: Berlaar (nog 2 deelnemers nodig)

  • Maandag 11 mei – 17:30u – 22:00u – Locatie: Wolvertem

  • Zaterdag 13 juni – 10:00u – 15:00u – Locatie: Kortemark

  • Zaterdag 11 juli – 10:00u – 15:00u – Locatie: nog te bepalen (nog 1 deelnemer nodig)

OPGELET!

Omwille van een technisch probleem zal je na het verzenden van je inschrijving een foutmelding krijgen. We zijn hiervan op de hoogte en op zoek naar een oplossing. Je inschrijving komt wél goed bij ons terecht, je zal dan ook zo spoedig mogelijk een bevestigingsmail ontvangen!