Van paarden- naar hondenshiatsu therapeut in 8 dagen

Van paarden- naar hondenshiatsu therapeut in 8 dagen 2018-06-30T11:11:52+02:00

Beschrijving

Initiatie workshop paardenshiatsu

Waar paarden zijn, zijn heel vaak ook honden. Als je als shiatsutherapeut paarden gaat behandelen dan krijg je heel vaak de vraag of je ook eens naar de hond kan kijken. Dat weten we uit ervaring. Omdat je al zo vertrouwd bent met shiatsu en met het zoeken naar oorzaken van bepaalde klachten kan je in veel gevallen intuïtief al een inschatting maken wat er eventueel aan de hand zou kunnen zijn met de hond.

Maar omdat paarden en honden toch 2 totaal verschillende dieren zijn kan je als afgestudeerde paardenshiatsu therapeut niet zomaar honden beginnen behandelen. 70% van de nodige kennis heb je al, maar er zijn ook een aantal grote verschillen. Gelijkaardige symptomen hebben bij honden vaak andere oorzaken dan bij paarden.

In deze opleiding leer je op 8 dagen jouw kennis van paardenshiatsu toepassen op honden en kan je jouw klantenbestand uitbreiden.
Deze opleiding is geschikt voor paardenshiatsu therapeuten die al afgestudeerd zijn of nog in opleiding zijn.

De prijs is € 1.950 excl BTW

Programma

  • Dag 1,2 & 3 – De meridianen, waar liggen de meridianen op een hondenlichaam + hondengedrag

  • Dag 4 & 5 – Praktijk

  • Dag 6 – Theorie: cranio-sacraal, voeding,…

  • Dag 7 – Praktijk

  • Dag 8 – Examen

Initiatie workshop paardenshiatsu

Inschrijven

Deze opleiding is grotendeels online. De praktijkdagen dien je wel te komen

Vul hieronder je voornaam en e-mail adres in, dan kunnen we je een mailtje sturen om je in te schrijven voor de praktijkdagen. je kan dan alvast beginnen met het online gedeelte.