Cranio voor honden

Cranio voor honden 2020-11-06T13:40:26+01:00

Beschrijving

Initiatie workshop paardenshiatsu

Loopt jouw hond vaak stijf? Heb je soms het idee dat hij zijn achterhand niet correct gebruikt of dat zijn rug vastzit? Gebruikt hij zijn volledige lichaam om achterom te kijken in plaats van enkel de nek?

Wordt zijn vacht dof? Is hij vermoeider dan anders of wilt hij niet meer spelen?
Heeft hij hoofdpijn? Dit kan je merken als hij niet meer graag wordt aangeraakt, of juist vaak met zijn hoofd tegen jou komt duwen. Hij zal ook een doffe vacht hebben en zelf op stillere, donkere plaatsen gaan liggen.

Geeft hij soms over of heeft hij andere spijsverteringsproblemen?

Gaat het herstel van een blessure zeer moeizaam?

Bij de opleiding cranio leer je met een zachte manuele behandelwijze hoe je het natuurlijk evenwicht van het lichaam kan herstellen. Na het volgen van deze opleiding kan je blokkades in het lichaam wegwerken met de aangeleerde technieken.

Je kan zowel lichamelijke als mentale klachten gaan behandelen.

Wat je zal leren

  • Hoe de cranio-sacrale technieken die je zal toepassen ontspanning, doorbloeding en spierherstel bevorderen

  • Loswerken rug en achterhand met craniosacrale technieken

  • Een specifieke techniek voor elk lichaamsdeel van de hond: rug, heupen, achterpoten, schouders & halsaanzet, voorpoten, hals & hoofd, oren, tenen, staart

Initiatie workshop paardenshiatsu

Inschrijven

Prijs

De deelnameprijs voor deze opleiding bedraagt  €199 incl. 21% BTW of €164,46 excl

Door in te schrijven verbindt u zich tot het betalen van de deelnameprijs. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een factuur via e-mail die u eenvoudig online kan betalen, met Bancontact, kredietkaart of overschrijving.
Bedrijven en zelfstandigen (in bijberoep) kunnen via de KMO-portefeuille 30% subsidie voor deze opleiding aanvragen. Klik hier voor meer informatie

Deze opleiding kan je apart volgen, maar maakt tevens deel uit van de Touch For Dogs pakket . Bij deelname aan het Touch For Dogs pakket is de prijs goedkoper.

Beschikbare edities

  • Rijkevorsel – 23 januari 2021

Past geen enkele van deze datums in jouw agenda? Klik dan hieronder en dan houden we je op de hoogte van nieuwe edities.

Hou me op de hoogte